2 Şubat 2009 Pazartesi

bol sans !


icimde cirpinip duran yurecigim simdilerde bi baska telasli... ozelestiriler haddini asti , oyle ya herkes mi egri de bi ben dogruyum ? siz soyleyin...

erasmus icin gidip ogrenci isleri sekreteri ile gorusup , gitmeyeyim , ugrasmayayim diye elinden geleni yapan , once not ortalamasini one suren , yuksek oldugunu duydugu vakit dil lazim diyen , dil bildigimi de duyunca ee git oku panoda diye onume tas koyan Kadir bey hakli aslinda... neme lazim boyle ogrenci, koyun lazim bizim memlekete...koyun !

gece yarisi aradigimizda adimi soyleyip derdimi anlattigim 112'ye bakan iq yoksunu da hakli aslinda..belki bi doktor vardir adimi tasiyan..o sanmistir , eger o isem ambulans daha cabuk gelir , degilsem sygdyrsyn bu Pinar zaten ! sygdyrsyn !

esek gibi ,babamin is yeriymis gibi disimle tirnagimla calistigim , staj gordugum yerdeki herkes de hakli bence , bedava elemanim ben , isim de iyi , kimin umrunda sinavlarim , yetismem gereken dersler , calismam gereken yer ! he kimin umrunda ? istedigin kadar guzel gecsin sinavin , staja gidemedigin icin kirilan puanlar bana mustehak ! notlarima yansir staj yaptigim yere gidememem , bir eleman eksikle islerini sekteye ugratmam...hastalar kimin umrunda ? kimin ?

kucukken kurdugum hayallerin buyumus hali mi ki bu ? beni itekleyen hocalarim olmasini isterken , ben itekliyorum onlari , bana bir sey ogretin kurban olayim ...

bunaldim ! degistirmeye calisirken mevcut duzensizligi , yuregimin derinliklerinde kaybedecegimden korkarim derinliklerimi...

bol sans Turk Gencligi...
hamis : vinyet - namlu

5 yorum:

Unknown dedi ki...

:) Benzer bir durumu farklı bir tarz ve zamanda yaşamıştım..Tamamen katılıyorum Yüreğini iyi kolla senin gibi cesur yüreklere ihtiyaç var...Her ne kadar şuan görmezden gelseler bile birgün etrafı görecek bir yüreğin var... :)

hatçe;) dedi ki...

demek ki bütün insanlar hayatının bi döneminde saçmalıklarla savaşıp bişeyleri değiştirmeye çalışıyorlar.. ne yazık ki birçoğu bu savaşı kaybediyor:( ama benim çok güçlü bi kelebeğim var!!(kelebek etkisi;))

bos misra dedi ki...

canimsin!

Namlu dedi ki...

Resimde pek bi yakışmış. Kusura bakma ama yazıdan daha dikkat çekiyor. =)

bos misra dedi ki...

haha ellerine saglik !

:D

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .