1 Eylül 2009 Salı

"Ozlem" Olmak

bazen , sinifa ilk gelen yabancidir o ve sen kucak acarsin ona , yakin olursun , dost dersin belki zamanla , sonra o gider, en uzagina, en en en dusmanca tavirlarla dis biler sana.. seneler gecer, kural degismez ! yalnizca cumleler yogunlasir , cocukca kavgalar yerini , garip kiskancliklara birakir..

bazen , "deli" gibi begendigin birinin "deli"gibi asik oldugudur Ozlem... terkedendir ve de genellikle , hep beklenendir..

sana meyille sonuclanir her beklenti... fakat "Ozlem" vardir geride... ya gelirse? ya gelir de "sen" olursan yerinde ? olmamalidir, senelerce evvelinden ciksaydin karsima diye baslar cumleler.. bunun evveli mi vardir ki ? seneleri mi vardir ? ya simdi uygun gorduyse tanri zamani ? ve simdi en uygun zamansa aslinda karsilasmak icin ? ya kacarsa firsat ? ve bu kez adi "Ozlem" olmazsa ?

bazen , aldatilandir "Ozlem " . ruhu duymaz , belki bilir de , sorun cikarmaz. . uzaktadir cunku , duygularina yeniktir, inanclidir "Ozlem" , donecektir sevdigi , mutlu gunler ikisini bekliyordur cunku , mutlaka guven doludur gozleri .

bazen de , gelmeyendir "Ozlem" . binlerce kisinin oldugu bi konserde, sahneye adiyla davet edilir eski sevgili , "senle ben pergel gibiyiz " diye baslar siir , "Ozlem ne olur affet " diye devam eder duygu akmaya , ama gelmez o "Ozlem" . gelmeyisidir belki de onu degerli kilan... kim bilir...

"Ozlem" olmak nasil biseydir ? ozlenen olmak nasil? hep beklenen olmak icin ismin onemi mi vardir , yoksa tum bunlar beni mi buldu ?

dikkatimi celbetmesi icin cok da onemli degildi olaylarin farkliliklari belki de , ozneler ayniydi cunku...

bi isimden bu kadar nefret ettirilir bir insan : )

ee ,

ya benim hayatimdaki ozlemler?

biri bana soylesin , "Ozlem " nasi olunur ? isin sirri nedir, bu ismin kodu nasi cozulur ? ya da oyle bisey...

ozlemle...

Pinartje

1 yorum:

Namlu dedi ki...

Yaşamak özlemsiz,
Özlem sevgisiz,
Sevgide sensiz olmaz;
Pınaristan

=)

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .