29 Haziran 2008 Pazar

cocuklugumun nar kokulu zamanlarindan ne de cabuk koparilmisim meger, ben hic buyumeden olecegimi falan saniyordum . cok sevdigim "sirinler"deki gibi...kac yasina gelirsem geleyim , ne boyutlarimda , ne yuzumde bi degisiklik olacagini dusunmuyordum ! dusunemiyordum .


hep hayaller kurduk biz , ilk once hangimiz evlenecekti acaba , nasi biriyle evlenecektik , o simdi nerdeydi , acaba yakin bi yerde mi uzak bi yerde mi ?


sonra buyudugumuzun bile farkina varmadan savrulduk bambaska sehirlerde bambaska hayatlara. hep en son evlenecegini iddia eden Rabia, hepimizden once meslegini eline alip , hepimizden once dunya evine girmeye niyet etti Allah'im sen ona huzur ihsan eyle.



huzunle karisik bi heyecan kapladi yuregimi simdilerde; davetiyeler , kiyafetler , gelinlik , ayakkabilar , kocandan telefonlar , misafirler... tum eski arkadaslar ... ne de zor is, ne de afilli bi yogunluk... sonra bi adamla omur boyu tum hayati paylasmaca , hastaliginda , sagliginda , iyisinde kotusunde , acliginda toklugunda . .

huzur , sevda ee azcik da para olsun hayatinizda canlarim...

sizi cok seviyorum ! enistee , canima iyi bak ki o da sana iyi baksin , anlasin iste baa !

kizim , ayakkabinin altina adimi yazacagim , bi de cicegi bana dogru firlatmazsan , yolarim , dagitirim orayi xD

yaa ne giysem ! :/ hihi :)

5 yorum:

eishenheim dedi ki...

hastaliginda , sagliginda , iyisinde kotusunde , acliginda toklugunda . .


işte böyleee :)

Ayhanlar Platform dedi ki...

rabia'yı ilkokul ve benim için çok kısa olan ortaokul hayatımdan çok iyi hatırlıyorum :)

demek oda evleniyo...kimbilir daha çocukluk arkadaşlarımdan kimler neler yapıyo kimlerin başına ne işler geldi...

rabia'ya eşiyle birlikte mutluluklar diliyorum.

en güzel günler sizin olsun...

Namlu dedi ki...

Umarım bir ömür sağlıklı,başarılı ve mutlu olurlar.

bos misra dedi ki...

umarim =)

Adsız dedi ki...

en güzelim benim meğer ne güzelmiş senin yakınında olabilmek her ağladığımda gözyaşımı silebilmen.bazen dayanamıyorum sensizliğe hayat acımasız ya şimdilerde kimsem yok yanımda hep yalnız ağlıyorum biliyomusun erken atıldık hayata acısı yeni yeni çıkıyor bazen gülerken bile gözümden yaş geliyo.iyiki benim dostum oldun iyiki pınarım.varlığın herşeye değer ayrı yollarda yürüsekde ayrı diyarlarda ağlasakda gönlümüz bir gözyaşlarımız yine beraber akıyor.ne aşkmış bizimkisi değilmi dost.hala kıskanıyorum seni herkesten.

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .