29 Temmuz 2008 Salı

ben cici kiz degilim !

degilim cici kiz , bilakis cok sinirliyim. . her halta gulerim , maymunun tekiyimdir ; amma ve lakin damarima basildi mi deliririm , celallenirim...gul cemalim solar , kipkirmizi kesilir..kirarim , yolarim , dinlemem !

cici kiz olamiyorum ben , o var bir de yani , yazarken daha ozgur hissediyorum kendimi , nasil geliyorsa icimden oyle olmak misal , o an konustugum gibi yazmak geciyorsa icimden , oyle yaziyorum , ya da bagiriyorsam buyuk harfle . . ne dusunuyorsam..ne ogrendiysem onu yazmak istiyorum : bok boktur sicmasini bilmek gerekir gibi bir sey yazdigimda , hemen altinda , utandim son iki misrasini okurken bu yazinin diye yazan bilmem kac kusur yasinda bi hanimefendiye , oncelikle orhan pamuk'tan , ahmet altan'dan ornek verip : be hey kadin , onlar nasil masturbasyon yaptiklarini anlattiklarinda bestseller , ben bok yazdim diye utanc verici mi oluyor ? ayrica bu bi deneme , siir degil yani misralar yok , satirlar var diye yazabilirim. fevkalade yapabilirim bunu !

ya da yillardir gormedigim , yillar evvel de gordugumde , nasilsindan ote gecemedigim biri , feysbuk illetinde yazdigim bi yazidan dolayi , yahu Pinarcim , hirsini anliyorum ama bu yazi sana hic yakismiyor dememeli bana , o zaman derim ki ben de , birilerine bu bana yakisiyor diye sordum da ben mi hatirlamiyorum ? ya da birileri bana neyin yakisip yakismadigini soylemeli mi ? demisimdir de belki de . dedim sanirim.aslinda dedim !

cici kiz degilim ben ahali !sago'nun yer alti sarkilarindaki kufurleri hakli bulurum , yerinde bulurum.dinlerim gocunmamkatmerli kufurler sallayabilirim yola tukuren bi okuzun ardindan , yuzune de soyleyebilirim !
cici kiz degilim , olamadim bi turlu ! arabadan inerken kapisi acilan , bi yerde oturmaya gittiginde sandalyesi tutulan ,acayip makyaj yapip,zirt pirt tuvalete gidip makyaj tazeleyen ( he lavabo demedim bakin kalasim degil mi ? ) cicek alinan , yuzune gulunen , deger goren , hesaba katilan bi kiz olamadim ben ! olamam da zaar.

cici kiz degilim ben , uzun SIKICI yazilar yazarim , kufredebilirim , kizabilirim ,kimseye hesap vermem , hesap istemem.bana ne, kim ne boku varsa yesin.dokunmasin bana yilanlar , bin de yasamasin , tanri bilir.ben benden sorumluyum !

cici kiz degilim ben , gungorende bomba koyan orospu cocuklarinin gotunde patlamasini isterim o bombalarin ! hic tanimadigim kardeslerimi sehit edenlerin silahlarindan cikanlari bir bir vucutlarindaki tum deliklere tikamak misal..

cici kiz degilim ben , duygularimi saklayamam.cit kirildim da degilim , olamiyorum.seviyorsam soyluyorum aninda , ne dusunur diye hayiflanmadan . o an sarilmak mi geciyor icimden en dusmanima gidip sariliyorum ! eve gidecek param yok mu cebimde , ama bi arkadasim benden para istedi..cikarip veriyorum !

cici kiz olamiyorum isin kisasi , hayati icimden geldigi gibi yasiyorum.nabza gore serbet style !

ben buyum , boyleyim..begenmeyen siktirsin gitsin !

ha bu kadar da net ! ustunu kapamayacagim bu yazida hic biseyin.kabadayi degilim,erkek gibi biri degilim...Pinarim ben , buyum ! bu kadarim !

yazimi buraya kadar birakmadan okuduysan sana minnettarim...

operim ,

yaziya ek :

gotunuzde patlasin o bombalar orospu cocuklari !

( yaziyi basa donup okumadim , cok uzun..sabredemiyorum ! kendime minnettar olmayi vereyim ne var degil mi :) )

11 yorum:

Adsız dedi ki...

İşte sen busun ablam !

Sen ona buna benzemeden, benzeme çabası harcamadan hayatını yaşayan, deli, manyak bir şeysin !

Ben de senin küccük halin :P

bos misra dedi ki...

ehi !

=)

Adsız dedi ki...

ben seni bi su gibi düşünemiyorum girdiği kabın şeklini alan...keskin köşelerin var senin...bıcak kesigi gibi degil kagıt kesiği gibisin...tek ciziğin yeter bilirim =) PINAR kal,çağla dur akıntına kapılan bogulmaz onu da bilirim kollarının sarmaya yetemeyecegi bi sevgin var cici olma pınar kal :D
(= GAMZE =)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Burak Kaan dedi ki...

cici kızsın ablam sen benim için hep çünkü ben seni olduğun gibi bilrim işlk tanıdığımda neysen şimdide osun benim için hep cici kızsın benim cici ablamsın :D

bos misra dedi ki...

cici ablayim da , cici kiz degilim , arada kufredebilirim..

=)

Erdnc dedi ki...

vay canına aramızda bi canavar yaşıyormuşda haberimiz yokmuş :p işin şakası bu tabi..Pınar herzaman bu yazındaki gibi ol..Seninle bu yüzden çok iyi arkadaşız sanırım :) özün sözün bir:)başarılarının devamını diliyorum :p

bos misra dedi ki...

men saa gurban olurum !

Bgmedia dedi ki...

Nefes aldığım, anlayamadığım bir yaşamın lebideryasındaki durmadan akan, yer yer coşan ve bazen taşan. ''buyum, bunu bilerek gel'' diyebilen bir Pınar'sın !

Ne diyeyim ki !?

Zorluklardan seçmeli hayatlar yaşarken tepki göstermek, ses çıkartmak derken görünmez bir sınırı aşıyoruz gibi görünüyoruz ama,

kime göre neye göre bu sınır, özgürlük olgusu...

Herneyse !

;)

Adsız dedi ki...

İşte Pınar ... Yanlış tanımamışım ... Yazının hiçbir yerinde garipsemedim.. Doğru tanımışım... Böyle kalman dileğiyle...

bos misra dedi ki...

seni cok seviyorum dost yurekli insan kişisi !

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .