6 Temmuz 2008 Pazar

S A T I L I Y O R U Z ! !

darbeydi , Ergenekon savsatasiydi bilmem neydi , yok asker soyleydi , dava boyleydi derken , yabancilarin her ilin %10'luk kismini satin alabilmeleri icin cikarilan yasa bi suredir mecliste gorusmedeydi , gelin gorun ki , yasa meclisten GECTI ! simdiden Van'in %10una denk gelen bir kismi , Ermeni asilli bir Amerikali tarafindan SATIN ALINDI , Hatay'daki topraklar ona keza , bir Israilli tarafindan SATIN ALINDI ! bir gun birileri cikip oralarda istedigini yapabilir . Kim nasil karsi cikacak soyleyin bana !Neden bir yabanciya Avrupa'da TOPRAK satilmiyor ?uzerindeki binaya sahip olabiliyorsunuz ama TOPRAGI hala devletin oluyor neden ?Degil mi ki , turbani one surup okullarda kargasa yaratip askerimizi Irak'a yollayan onlarca sehit verdigimiz halde , hala bizi turbanla oyalayanlar bunlardi...simdi de ulkemizi parsel parsel satiyorlar . tarih tekerrurden mi ibaret ? yoksa biz DAMARLARINDA ASIL KAN MEVCUT OLAN TURK GENCLIGI CEHALETE MI YENIK DUSTUK ? Uyanma vakti , dur deme vakti ! Irak'taki petrol payimizi Ingilizlere yok pahasina satan buyukbaslardan sonra , yine mi akillanmadik biz ? Sifir dis borcla kurdugumuz ulkeyi , simdi birilerinin tekelinde mi yonetecek , yonetilecegiz ? hirsim dunya kadar !uyan ey TURK GENCLIGI , ATALARIMIZ her karis topragina kan verdi bu ulkenin , birak yerde kalmasin diye cabalamayi , ATALARIMIZIN KANINI SATIYORUZ ! uyan ey TURK GENCLIGI , S A T I L I Y O R U Z ! Muhtac oldugumuz kudret , damarlarimizdaki asil kanda hala mevcut !Kalk ! Yeter bu kadar UYKU !

7 yorum:

Bgmedia dedi ki...

Gündem değiştiriyorlar, yinr birşey yapıyorlar. kapatılsada hukuken Türkiye aleyhine olan kanunlar düşse. Nasıl kurutlacagız ?

Yani sokaklara dökecekler bizi. 80lere götürecekler....

Sonra birileri çıkacak '' Allah allahhh'' diye... sanki bir tek onlarda inanç var gibi. !

bos misra dedi ki...

sinirlerim alt ust !

ulan yarin obur gun kalksa adamlar dese ki biz burda ozerk bi devlet kurmak istiyorum , toprak bize ait sen kimsin karisacaksin deseler haklilar !

devrin padisahina yalvaran bi baska ulkenin krali, yalnizca bi koy kadar edecek toprak parcasi istemis ama verilmemis kendisine ! istiyorsaniz gelin savasarak alin madem o kadar basitse denmis ! biz ellerimizle veriyoruz , kendimizi satiyoruz !

Adsız dedi ki...

ampul'un sönme vakti geldi geciyor gercekten uyandırılması gerekenler var haklısın pınarım...
özelleştirme adı altında satılan savrulan seylerden sonra elimizde bi donumuz kalacak bu gidişle...
Cumhuriyet yanlılarını ATATÜRK yanlılarını terör örgütü kurmaktan bi gecede yaka paça göz altına alan mantık, uyuyanları uyandırmalı...
gamzemu

Namlu dedi ki...

Doğu ve Güneydoğu taraflarını yavaş yavaş ele geçirmeye başladılar.Neredeyse her bir sözünde Müslümanlık örneği verenler nedendir en çok ticareti yahudiler ile yaparlar.Bakalım daha ne kadar satılacak bu topraklar.Herkes izleyedursun.

Adsız dedi ki...

bende gamzemu''zihniyetini bir türlü anlamıyorum..bıktım darbelerden,darbecilerden..Atatürk yanlılarıymıs..adamım kasasındaki paralarda bile atatürk yok,darbeciler atatürkü sevseydi cinayetler,ekonomik kriz olurmuydu..Atatürk halkını severdi ama darbeciler halkları için ne yaptı?

1960,1980 unutmadık hala çok tazeyken,hala yasadığımız acıları unutmamısken nasıl darbeden konusuluyor anlamıyorum.

bos misra dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bos misra dedi ki...

isimsiz kim ula ? neresinden anliyo yazilanlari xD

babam oluyomus ! :D

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .