13 Temmuz 2008 Pazar

tesekkur yazisi

yoktum ben , hakli gordugumuz bi dava ugruna savasirken , elinden geleni yapmaya calisan kucugumdu o benim , her daim saygili konustu benimle , yanimda ! sonralari soyadi benzerliginden akraba oldugumuzu bile dusunduk =) sonra kuzen dedik birbirimize , kardes kadar olduk , kardesten de ote , oyle ki artik gercekten kuzenim oldugunu dusunmeye basladim , o kadar yani ... bilekligin hala kolumda kuzencik =)

yoktum ben , o da yoktu benim icin , nasil oldu onu da hatirlamiyorum simdi ; baslarda kisacik konusmalarla , gittikce uzayan sohbetlere donustu arkadasligimiz , kimi zaman en uzgun anima , kimi zaman en kizgin anima denk geldi , yazilarimi begendigini soyleyip bana gaz verdi , oyle ki blog acmamda payi cok buyuk , ilerde bi gun , cok iyi bir radyocu olacak eminim , ya da o gibi bir sey! bi gazeteci olmasini yeglerim , kaleminden ve objektifinden dokulecek her sey olay olur !

yoktum ben , bi gun ArsnovA icin yaptigi cekimlerden bir kareyi calip , goruntu resmime koydugum icin bana neler soyledi , buyuk dostluklar kavgayla baslarmis ,dunyamin en icine girdi,oyle ki canim yansa ilk aklima gelen kisi olmaya basladi,dost oldu ,arkadas oldu,abi-kardes oldu.en sevilenlerden oldu . . .

yoktum ben , taban yapmis yalnizligimi paylasti benim , Afyon'a ilk adim attigim gun tanistim onunla,sonra 7/24 onunla gecmeye basladi.bi insanla en fazla ne kadar kalabilirsiniz siz ? onunla omur boyu yasanir,sabah kalktigini bile duymazsiniz =) benim icin de en onemlisi odur zaten , hazir ol kizim , agustosta yine benimle paylascaksin uykularini,ruyalarinda bile yaninda olacagim =)

yoktum ben , onlar da sonradan oldular zaten , benden sonra ve ben cok uzuldum gec girdiklerine dunyama,odalarindan cikmaz oldum , gece vakti beni sevindiren , uzen bisey oldugunda bile,aglayarak bi kat asagi inip kapilarina dayandigimda hic ses etmeden uykumu boldun diye, beni dinleyip derdime benden cok uzulen , sevincime benden cok sevinen iki dost,biri birinden daha da dost ! ( Gamze senden bahsediyorum :D )

yoktum ben , mutlu oldugumu sandigim bi anda kimsenin tanistirmamis oldugu bi ortamda,taam yaa o konuda birlikte savasalim dedigim biriydin sen , sonra bi kez dolmusta karsilastik ve bi kez de toplantida!naber bombos misra diye benle dalga gectigin zaman , la bu acaba bos bi insan oldugumu mu dusunuyor gercekte diye hayiflandigimi bilirim.sonra nasi oldu da bu kadar guzel bi arkadaslik kurduk ben kendime hayret ediyorum , sen de iyi varsin guzel arkadasim ;)

yoktum ben,yoksun sen de, gelecegim bekle dedin,gun saymiyorum;ama olene dek beklerim sanirim , gel artik dedim , cabuk gecsin zaman dedim,ben de sozumu tutuyorum diye gulumsedin.beklenmez mi o gulen gozler?bende zaman hep 6 haziran saat 11 sulari , bana sarildigin o anda kaldi !hci gecmedi , hic gecmesin zaten!cabuk geeel =(

yoktum ben , adini sayamadigim bi suru dostla ayakta durdum.bloguma girip , yorumlarini esirgemeyen dostlarim sizi seviyorum , iyi ki gelmissiniz,o zamanlarda.hani sizi tanidigim zamandan bahsediyorum. hosgeldiniz yeryuzume ! hosgeldiniz !

Batu a.k.a Kuzen , Begum ,Ihsan , Esra , Gamzemu ,Bilge , Erdinc,Erkan , Gokhan , isimsiz,Ahmet,yorum yazmayi sevmeyen ama okudugunu bana maille bildiren hic tanimadigim insan kisisi => Can,Supermen ,Okay, Bugra,Fatmanur,... ve bu gune dek , sayfama girip yazilarimi okuyan herkese tesekkurederim.

not : bi cok dost insan var hayatimda,herkesi buraya yazmam mumkun degildi elbet,lutfen "aa beni yazmamissin yoksa beni sevmiyor musun "muhabbetlerine girmeyin. hepinizi sevebilecek kadar buyuk yuregim , kurban olayim artik degerini bilin !

mutlu yarinlar

vee

tutkuyla yasayin !

son sozum bu olsun , VAR olmanin cabasi icinde, hayatlarinizdaki varligim siz istediginiz surece devam edecek , var olalim insallah !

ben sizinle her oyunda varim !
opucuk
Pinartje

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Hep Sen'de bir yerde olabilme isteği ve hep Sen'de bir yerde olacağıma olan inancım...

Bu duygulara sahip olmak ve senle karşılaşacağım bir günü hayal etmek çok çok güzel. Mutlu ol ve hep gül !

bos misra dedi ki...

kizim , actirma agzimi simdi :D

iki sokak oteme gelip beni aramadan cekip gitmece var bak dilimin ucunda soylemeyim uzuluruz !

:)

Adsız dedi ki...

:/ Peki

Namlu dedi ki...

Artık bende meşhur oldum değil mi?

Çok teşekkür ederim yazarım.Sizin gibi önemli birinin blog sayfasında benim adımın geçmesi çok büyük birşey.Yalnız birde şöyle birşey var.Bloguna giriyorum,yorumda yazıyorum ama bu seni sevdiğim anlamına gelmez.Tek amacım blogunda adımın geçmesiydi.Birde Esra ile aynı satır içerisinde yer almak beni uyuz ettiya neyse..=)

Efenim bende teşekkür ederim ki her daim yanımda olduğun için,vs.vs.

bos misra dedi ki...

seni cok seviyorum kuzen :D

@ fatmanur ,

bidahaki gelisinde hallederiz, takma ! :D sakadan yapiyorum oyle , basta uzulmustum artik uzulmuyorum :D

Adsız dedi ki...

Var olmak,var edebilmek senin ellerinde..

Bgmedia dedi ki...

Kelimeler ile insanlara istediğini hissettirebilme yeteğine sahip insan, Son yazının ikinci paragrafında belki de aklının bir yerlerinde öyle ya da böyle yer etmiş biri gibiyim.

Senin beni arada bir de olsa düşünme ihtimalinin olması güzel.Benden bahsetmiş olmanın beni mutlu edeceğine de biliyorsun hani. Sağ ol ! Arasıra hakkımda ne düşünülüyor bilmek güzel.

Buarada gaza getirmiyorum ki ben, gerçekten hissedersem söylüyorum.


Diğer blog yazarlarından da bu tip hareketler bekleyebiliriz hani.

Neyse aman ya ben karışmıyorum tamam ya, iyi ya :D

:)

bos misra dedi ki...

Okay:
aa beni yazmamıssın yoksa beni sevmiyormusun un tersi...
Okay:
aaa beni yazmıssın yoksa beni seviyor musun??


:D

Ayhanlar Platform dedi ki...

yazının birinde senin yazılarını, sözlerini çalan arkadaşlarına sitem ediyodun... o kadar güzel yazıyosunki, duygularını o kadar güzel ifade ediyosunki, utanmasam bende çalacam yazılarını :))

bence blogunun adı boş mısraların sessizliği değil, sihirli parmaklar gibi bişey olmalı :))

bos misra dedi ki...

hehe , sag ol utaniyorum :$

doldurmaya calisiyorum iste bi sekilde bos misralarimi...

doldugum gunu gorebilecek myim acaba !

Adsız dedi ki...

bir teşekkür yazısı böyle hoş olamazdı ence bilmiyorum benim adım geçtimi orada ama önemli değil kalbinde iyi bi yerim olduğunu biliyorum ablacığım ve bu bana yeter...seni seviyorum ablacığım


afb | linkinbizkit

faruk işte ya :D

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .