13 Eylül 2008 Cumartesi

O'na

uzun zamandir yazmiyorsun bana, yazamiyorsun biliyorum ; ama yine de ozluyorum seni,bunu soylemek istedim.

kacacagim dedin , bi sure kafami dinleyecegim.beni de al ne olur giderken , buralar cekilmez dertlerle doldu cunku.adim attigim her yer zindan karanliginda,ne olur beni de gotursen ?

seninle goresebilmek icin 15 km yurumem lazim dedin , oyle ya , elektrigin olmadigi bi yerde , telefon nasil ceksin . bunu senden isteyemem , ama bi haberin gelse iki satir , bu da fena olmazdi hani neyse.

pazartesi buyuk gun sevdigim , pazartesi buyuk gun.her nereye gidersen , annem icin dua et tamam mi ? cunku buna cok ihtiyaci var .

hastaneye yatiyoruz yarin , sonra pazartesi sabah erkenden annemi ameliyata alacaklar ,isin kotusu yakininda bi yerde olmam mumkun degil cunku bolumlerde kimseyi birakmiyorlar,hastanenin bahcesinde, hic tanimadigim binlerce insanin arasinda ezilip bukulup annem icin dua edecegim ben de . bilirsin , baska carem yok !

sana en cok ihtiyacim olan demdir bu,ellerimi tut ve sakin birakma!hayat karanlik , insanlar igrenc ! tut ellerimi cocuk !

son sozum bu olsun ,

guveniyorum sevgine !

(okuyorsun ya simdi burayi , sen de dua et annem icin olur mu ? yine yazacagim gunleri sabirsizlikla bekliyorum , guzel cok guzel haberlerle gelecegim dost.ben inaniyorum sen de inan =) opucuk , simdilik hoscakal ! )

2 yorum:

Erdnc dedi ki...

Canım umarım herşey yolunda gider ve annen sağlığına kavuşur..mutlu olmanı çok istiyorum canım umarımda olursun...şimdiden geçmiş olsun canım...

Namlu dedi ki...

Dualar kabul oldu sanırım.

Tekrardan geçmiş olsun.

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .