14 Aralık 2008 Pazar


selaam ,

gidisi beklerken bir seyler yazayim dedim , malum ogrencilik var serde , zaman olmuyor , dolu dolu yasamaya calistigim universite hayatimi hem uzatmaya calismak , hem de bir baltanin sapi olmak icin cabalamak zor zanaat kim ne derse desin.

icimden sarki soylemek geliyor bu gun durmadan , aa sarki dedim de ruyamda Yusuf ISLAM'i gordum ( Cat STEVENS ) hayirdir insallah...

gitarimi sattim , yenisini alacak param yok , eski gitarim ( ilk goz agrim uhuuuuu ) 30 liraya gitti iyi mi =) her neyse , alinacak cok sey var aslinda param olsa soyle bi kac milyarcik =)

bi fotograf makinesi misal.. cok istiyorum , cok istiyorum !

sonra yeni bi gitar... aslinda akustik gitari seviyorum ; ama parmaklarim o kivamda degil henuz..nasir tutmadim , calismaya calismaya olacagi bu , bana mustehak !

sonraa , bi yan flut.. kursuna basladim gibi bir sey , baslayacagimdir en kisa zamanda ama onlar da pek pahali bilader...

hee yeni kitaplar...yeni filmler... ne de cok geride kaldim ben Tanrim :)

okudugun zaman mutlu oldugumu bilmeni istiyorum ve de en son... ben yazdikca buyuyorum burda , yazdikca sigmiyorum icime , yazdikca nefes aliyorum , sen de diyorsun ki " burdayim Pinar " mutlu oluyorum ben de . . oyle iste , varligin icin tesekkurederim ;)

girip girip her defasinda oy verdiginizi de biliyorum , bu da super :)

yazilarimda bana tavsiyesi olanlar lutfen her daim bu yazinin altina not dussunler , dikkate alirim iyi biseyse,kotuyse iplemem haberin olsun :D :D

hee,

birazdan yola cikacagim , gece yarisi Afyon'da olacagim , bir ayakkabimi kosarken merdivende unutacagim , benim oldugunu bilene odul var :)

haydin selametlen Pinar birazdan yolcu... seviyorum sizi ,

operim kocaman

hamis : pankart gibi bilimum ( nasi yazilir bu sey ) seyler yaptirmak isteyen dostlar icin de kuzen ( gercekten :) ) hali hazirda emrinize amade , buyrun burdan ulasiniz
http://yanovali.blogspot.com/

tamam tamam sustum !

5 yorum:

Namlu dedi ki...

Onu isterim bunu isterim deyip durmuşun. Sana hiçbirşey yok.

Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim. Aynı zamanda başarılar da dilerim.

En son paragraf çok güzel olmuş. Düğüne, doğum gününe, nişan törenine, maçlara vs. gibi yerlere pankart yapılır. Uygun fiyata. Yapılan pankartların parası ile Pınar'a gitar alacağız. =)

Bgmedia dedi ki...

Düğünde, doğum gününde, nişan töreninde, maçlarda vs. gibi yerlerde fotoğraf çekilir. Uygun fiyata. çekilen fotografların parası ile Batu'ya boya alacağız. =)

bos misra dedi ki...

saa da fotograf makinesi alak kız =)

Adsız dedi ki...

Gerek yok gerek yok ben makinemi Begüm'le paylaşırım =)

Namlu dedi ki...

Menejer: Pınar
Fotoğrafçı: Begüm

Kadro tamamdır. Kolay gelsin.
=)

Bu arada Begüm'ün kampanyada kulağa hoş geliyor.

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .