31 Temmuz 2008 Perşembe

gitmek

bazen , gitmeyi istemeseniz de sizin icin ayrilmis bi otobus bileti kadar uzun yollariniz vardir gelecekte...onceden alinir genelde , cam kenari istenir ve ozellikle belirtilir , bayan diye...

gitme der kardesiniz , siz gidersiniz yine de, buyuk hayaller kurarsiniz,bi coguna da ulasirsiniz ; ama kardesiniz bi kere gitme demistir size ve siz gitmissinizdir.buyuk hayaller kurarsiniz ; ama mani olan biseyler vardir hepsine ulasmaniza,geri donersiniz,cunku gitme demistir kardesiniz.sonra biraktiginiz hic bisey eskisi gibi degildir artik , sizden kalan bosluklara evler insa edilmistir bile,sofrada tabaginiz konmayi unutur ve sandalyeniz coktan sizsizlige alismistir.gitme demistir cunku kardesiniz ama siz gitmissinizdir.

gitmeler can yakar bazen,bi telefon cigligi bozar tum buyuyu,en sevilenler gider genelde ve onlarin gitmeleri can alir , her adiminda gidenin , bi parcaniz sokulur en derinden.adini bagira bagira cigerlerinize yazdiginiz gidiyordur simdi , sessiz sedasiz...arkadan el de sallanmaz , gitmemelidir cunku , o gitmeyi secmeden once!

hiic istemediginiz gitmeler de ona keza.iki kez sarilir insan bu tur gitmelerde.ve her sarilisinda , icinden dua eder; zaman dursun nolur , nolur simdi dursun zaman ! durmaz , binlerce kelebek havalanir birden uzaklarda bi yerlerde ve nasil olursa gelir karninizin icine dolar...kipir kipir, gitmesin diye gozlerinin icine bakarsiniz ; ama o gitmelidir..gider de , geri gelecekse onu beklemek guzeldir.gelir insallah her gideniniz...
gitmeyi istiyorum simdi , ama gitmemeyi de .ardimda biraktigim guzel annemin ihtiyaci var bana biliyorum ; ama el mahkum. ben staj yaparken , ki bu yirmi is gunu ( 1 ay ) surecek , yazi yazamayabilir , ya da gunlugumden parcalar ekleyebilirim buraya...beni yalniz olmadigima ikna edecek , gitmemis dostlar oldugunuzu gostermenizi diliyorum...bir ayda bunca ziyaretci sayisi hic hayra alamet degil zira..korkuyorum kendimden !

daha iyi , cok daha iyi yazabilmeyi dileyerek kapayacagim bu gece gozlerimi..soz verdim ruyasina girecegim!

yine birine baglandi yazinin sonu...

hayirlara ciksin !

iyi puanlarla geri donmemi diletin tanridan he mi dostlar ?

seviyorum hepinizi...hepinizi ayri ayri cok seviyorum !

ama en cok annemi :)

mutlu yarinlar
vee
T U T K U Y L A Y A S A Y I N !

Pinartje

6 yorum:

Adsız dedi ki...

şimdi gideceksin sonra geri geleceksin...bıraktıklarını ellenmiş, dagılmış ya da yerinde göreceksin...gittigin yerde kolaylıklar çünkü zor insan(cık)lar var orda =) iyi yolculuklar!..
GAMZE

Namlu dedi ki...

İyi yolculuklar diler,okul hayatınızda başarılar dileriz.

Ayhanlar Platform dedi ki...

yazılarını özleyeceğim...

her nereye gidiyosan, güle güle...

bos misra dedi ki...

eyvallah davşanlarım...

zor günler bunlar ama özlenesi...

açım laaa ! :D :D

bos misra dedi ki...

açım.. evde yatagımız yok esrayla kıç kıça uyuyoruz !

evde ocak yok tüp yok ! var da takamıyoruz ! tüp yok çünkü pahalı !

oyle işte :D :D

şimdi netteyim cünkü eve yakın bi yerde cafe var ...

gorusuruz !

Erdnc dedi ki...

şimdi ne diceğimi bilemedim yazıya...geldiğine sevinsekmi yoksa üzülsekmi :/

Önemli!

Bu blog tamamen islami usüllere göre yapılmıştır.
Yapımda ve yönetimde hiç bir domuzun emeği geçmemiştir. .